Tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 hield expert Mark Bassie een Tech Talk over de wereld van systemen voor externe inhuur. Hij bespreekt onder meer of er al systemen zijn die de wereld van Vast en Flex met elkaar verbinden.

VMS

Ieder bedrijf met een continue wervingsbehoefte heeft een of meer ICT-systemen nodig om het recruitment en de externe inhuur goed te kunnen organiseren. Maar welke systemen zijn dat en wat zijn de verschillen? In zijn Tech Talk, te zien in onderstaande video, neemt Mark Bassie je mee in de wereld van systemen voor externe inhuur (Vendor Management Systemen) en bekijkt of er al systemen zijn die de wereld van Vast en Flex met elkaar verbinden.

Over Mark Bassie

Mark Bassie werkt al ruim 25 jaar als zelfstandig adviseur en helpt sinds een jaar of 10, via zijn bureau Flex-Beheer, organisaties bij het verbeteren van hun inhuur. Mark houdt zich (met zijn Vlaamse partner Marleen Deleu van TheFlexAcademy) de laatste jaren vooral bezig met het onderzoeken en in kaart brengen van leveranciers en dienstverleners op het gebied van recruitment en externe inhuur.

Over Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2020, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Meer informatie vind je hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER