Tijdens Unleash Amsterdam sprak Recruitment Tech TV met Donna Owen van Showcaser. Showcaser helpt een kandidaat een goede eerste indruk te maken door middel van een video waarin de kandidaat een aantal vragen beantwoordt. Op deze manier komt persoonlijkheid beter naar voren dan op papier en krijgt de recruiter een beeld van hoe iemand echt is.

Over Showcaser

Donna Owen vertelt over Showcaser: “Showcaser is een video product wat elk onderdeel van een talent proces kan personaliseren. Van employer branding, recruitment, onboarding en assessment naar employer engagement en helemaal tot het einde van de loopbaan van een kandidaat.”

Voordelen

Volgens Donna Owen heeft het gebruik van Showcaser verschillende voordelen voor recruiters. “Vanuit het perspectief van een recruiter helpt Showcaser om een solide database van kandidaten aan te leggen. Een soort ‘playlist’ dat een goed beeld van de markt geeft en ervoor zorgt dat je geen tijd verspilt aan een sollicitatiegesprek met de verkeerde persoon.”

Deze voordelen zijn bovendien lucratief zegt Donna Owen: “De voordelen van Showcaser besparen veel tijd en geld en dat is waar we allemaal behoefte aan hebben.”

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER