Meld je alleen deze week nog voor slechts €35,- aan voor Demo_Day 2019

De volgende tien namen van partners van Recruitment Tech Demo_Day zijn bekend. Dit betekent dat er inmiddels al twintig partijen bekend zijn die op 6 juni 2019 op het event aanwezig zijn.

Nieuw

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Aan de hand van één-op-één demo’s, demo sessions en tech talks krijg je in een dagdeel een goed beeld van wat er kan en wat er is. De eerste tien partijen zijn medio januari al bekend gemaakt. Daarnaast zijn er al ruim 250 aanmeldingen. Naast de eerste tien partijen zijn nu ook Tigris, Cubiks, Intelligence Group, Brandchart, Flipbase, Het Creatiehuis, Indeed, Mysolution en Firstbird toegevoegd:

De teller staat dus inmiddels op 20 partijen. Er zijn nog enkele plekken vrij voor leveranciers van recruitmenttooling, kijk voor meer informatie in de mediakit.

Buitenlandse tech leveranciers

Recruitment + Talent Tech Demo_Day krijgt ook steeds meer naam buiten de grensen van Nederland. Eerder maakten we bekend dat het Belgisch/Luxemburgse Skeeled naar het event komt en nu heeft het Oostenrijkse Firstbird (referral tooling) ook toegezegd.

Tot 1 april voor slechts €35,- naar Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot 1 april 2019 meld je je met liefst 63% korting aan!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER