Startup Pitch

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel startups actief. Jonge bedrijven die met innovatieve recruitmentoplossingen bestaande technologieën en aanbieders uitdagen. Deze bedrijven van de toekomst hebben veelal geen grote marketingbudgetten. Recruitment Tech Demo_Day biedt daarom drie startups de mogelijkheid om gratis met een demo spot aanwezig te zijn op de tweede editie van Demo_Day op 7 juni 2018 in Utrecht.

Startup Pitch

Tot en met 30 maart 2018 kunnen startups meedoen met de Startup Pitch en aangeven waarom zij niet mogen ontbreken tijdens Demo_Day 2018. De organisatie beoordeelt alle inzendingen en kiest hieruit drie startups. De organisatie beoordeelt de pitches onder meer op de volgende zaken:

  • Innovatief karakter van de recruitmenttool
  • Onderscheidendheid van de oplossing
  • Onderbouwing van de pitch

Wie mogen deelnemen?

De Startup Pitch is bedoeld voor Europese startups op het gebied van recruitmenttechnologie. De startup moet na 8 juni 2017 zijn opgericht. De organisatie moet acteren als startup door dit duidelijk in haar communicatie te vermelden en/of verbonden te zijn aan een incubator en/of maximaal 10 medewerkers in dienst te hebben.

Wat krijgen de winnende startups?

De winnende startups krijgen een demo spot op de Startup Lane tijdens Demo_Day en 2 crew tickets. De organisatie zorgt voor een demo desk om bijvoorbeeld een laptop op te plaatsen voor het geven van een demo. Ook zorgen we voor stroom en wifi. Als startup hoef je alleen maar een rollup banner (maximaal 85 cm breed), laptop en flyer-materiaal mee te nemen.

Daarnaast krijg je de nodige promotie zoals een videointerview in de Recruitment Tech Studio in Utrecht.

Doe mee en stuur jouw Startup Pitch in

Via het formulier kun je jouw Startup Pitch insturen. Naast tekst kun je ook een videolink meesturen met een demo of een pitch op camera bijvoorbeeld. In april krijgen de drie winnende startups persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.