In oktober spraken we met Helder Mattos van Bruce tijdens Unleash 2018 in Amsterdam. Bruce is een uitzendbureau dat met behulp van machine learning kandidaten en jobs matcht.

Over Bruce

Bruce is een ‘new generation’ uitzend- en wervingsbureau. Voor bedrijven bieden ze een kostenbesparende optie, met intelligente matchingsoftware en eenvoudige screening. Voor talenten zijn ze een platform dat past bij hun behoeften, met een mobiele app die gemakkelijk te gebruiken is en hen helpt om hun carrière een boost te geven.

Uitbreiden in Europa

Bruce bedient bedrijven in allerlei sectoren en beheert naar eigen zeggen de volledige recruitmentketen, 100% digitaal en volledig geautomatiseerd. In 2019 is Bruce van plan om hun activiteiten in Europa uit te breiden, te beginnen met Spanje. “En we blijven zoeken naar andere landen om ons ook te ontwikkelen”, vertelt Mattos in onderstaande video.

Interview

Bekijk hieronder het hele interview van Martijn Hemminga van Recruitment Tech TV met Helder Mattos van Bruce.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER