In oktober spraken we met Indeed’s evangelist Rob Williams die een demo deed tijdens UNLEASH Amsterdam over hoe de organisatie kunstmatige intelligentie gebruikt om kandidaten en banen te matchen.

Algoritme

Het Indeed-algoritme maximaliseert de kans dat een relevante baan zal worden aangeboden aan een relevante werkzoekende. Elke dag verzamelt Indeed meer dan 25 terabytes aan gegevens en gebruikt dit voor een betere matching, vertelt Williams aan Recruitment Tech TV.

UNLEASH in 2019

UNLEASH (voorheen HR Tech World) is de snelst groeiende internationale show over de toekomst van werk en technologie. In 2019 wordt het evenement drie keer gehouden. In Londen (19-20 maart 2019), Las Vegas (14-15 mei 2019) en Parijs (22-23 oktober 2019). De evenementen in de VS en Europa trekken ‘s werelds grootste technologieleveranciers, -ondernemers en -visionairs aan, waaronder Sir Richard Branson, Arianna Huffington, Sir Ken Robinson, Rachel Botsman, Gary Vaynerchuk en nog veel meer. Het Startup Ecosysteem is de grootste HR Technology community voor de nieuwste innovators en next-generation technologieën die de manier waarop we werken en hoe het werk wordt gedaan, zullen veranderen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER