Op donderdag 22 november vond het Recruitment Tech Event 2018 plaats, alweer de vierde editie van het event waar de recruitmenttechnologie van morgen onder de loep genomen wordt. Geniet hier van met beelden van die dag.

Gelukkig hebben we de video nog

Een overzicht van de dag zie je terug in de after video van het Recruitment Tech Event. Herbeleef het event als je erbij was. Of beleef het event alsof je erbij was.

Zet 21 november 2019 in je agenda

Ook dit jaar was het event uitverkocht en hebben we mensen moeten teleurstellen die er niet bij konden zijn. Zet daarom donderdag 21 november 2019 alvast in jouw agenda voor de jubileumeditie, want dan is alweer het vijfde Recruitment Tech Event. Je profiteert tot 1 maart 2019 van liefst 50% korting op je ticket.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER