Zeven Duitse recruitment tech start-ups om in de gaten te houden

Niet alleen in Nederland kennen we veelbelovende start-ups, ook in de rest van Europa is er veel recruitment tech-talent aanwezig. In dit artikel zet Recruitment Tech zeven Duitse start-ups op een rijtje die je zeker in de gaten moet houden.

HCM4all

Deze cloud-gebaseerde recruitment software-oplossing optimaliseert de bestaande processen en heeft betrekking op de hele werving: van het gevraagde kandidaatprofiel tot jobadvertenties, tot talentmanagement, onboarding en individuele personeelsontwikkeling.

HeyJobs

HeyJobs combineert machine learning en performance marketingtechnologie om hoogwaardige kandidaten te bereiken en de recruitmentdoelen te bereiken.

JobPal

JobPal bouwt chatbots die de communicatie tussen werkgevers en kandidaten automatiseren. Voor werkzoekenden en kandidaten bieden chatbots een fundamenteel nieuwe manier om een ​​baan te vinden.

JobUFO

Door het gebruik van video’s in plaats van motivatiebrieven, geeft JobUFO meer informatie over de kandidaat dan via de good-old geschreven manier.

OrgOS

Dit recruitmentsysteem van OrgOS biedt de mogelijkheid om te werven, beheren en betrekken van het personeel in één innovatief besturingssysteem voor organisaties.

Predictive People

Predictive People biedt bedrijven een betrouwbare oplossing op basis van kunstmatige intelligentie om te concurreren in de huidige, moeilijke markt. De focus ligt op het anticiperen op ongewenst vertrek van personeel en de betrokkenheid te vergroten.

Prescreen

Prescreen is een recruitmentsysteem waarmee vacatures online en offline gepubliceerd kunnen worden en kandidaten de mogelijkheid hebben om rechtstreeks te solliciteren. Het is mogelijk de gegevens te analyseren en evalueren. Dit maakt tijds- en arbeidsintensieve processen efficiënter.

 

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER