Tijdens Demo_Day 2018 is The Dutch Recruitment Tech Landscape onthuld. Deze 2018-versie bevat bijna honderd leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor of vertegenwoordiging in Nederland.

Recruitment Tech Landscape

Tijdens zijn Tech Talk onthulde Recruitment Tech-oprichter Martijn Hemminga de Landscape. Met de Dutch Recruitment Tech Landscape wordt getracht om de beschikbare technologie inzichtelijk te maken. De Landscape is hieronder te vinden, meer informatie en downloads vind je op de speciale Landscape-pagina.

Tech Talk

In onderstaande Tech Talk is niet alleen de onthulling van de Landscape te zien, ook behandelde Hemminga vragen over technologie die zijn gesteld tijdens het onderzoek ‘De Stand van Werven 2018’. Zo laat hij zien hoe belangrijk recruitment tooling is voor organisaties en neemt hij de vijftien meestgebruikte recruitment tooling van 2017 door.

Meld je gratis aan voor de 2019-editie

The Dutch Recruitment Tech Landscape 2018 is de eerste editie van een overzicht van recruitment tooling onder redactie van Recruitment Tech. Daar dit de eerste editie is missen er zeker nog leveranciers. Gelukkig verschijnt op 22 november 2018 tijdens het Recruitment Tech Event 2018 de 2019-editie. Leveranciers die niet op de Landscape staan, kunnen zich gratis aanmelden. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

Over Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Meer informatie vind je hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER