Replay webinar Zo win je een Recruitment Tech Award

Het inzenden voor de Recruitment Tech Awards 2018 is weer begonnen. Tot en met 10 september 23.00 uur kun je jouw innovatieve tooling of effectieve case met gebruikmaking van tooling inzenden. Hoe je het beste kunt inzenden? Bekijk de replay van het webinar Zo win je een Recruitment Tech Award en vergroot jouw kans om te winnen.

Replay webinar

Dinsdag 14 augustus verzorgde Martijn Hemminga, initiatiefnemer van de Recruitment Tech Awards, een webinar waarin hij tips & tricks gaf voor het succesvol inzenden voor de Recruitment Tech Awards. Ondanks dat hij niet in de jury zit, maakt hij de hele jurering van dichtbij mee en weet dus als geen ander waar de jury allemaal op let. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de replay van het webinar en voor de speciale Inzend Update.

  • Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden of ergens anders voor gebruikt dan dit webinar.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER