De Recruitment Tech Award winnen? Mis dit webinar vol tips dan niet
Dirk Meeuws en René Bolier van OnRecruit met Heleen Stoevelaar en juryvoorzitter Marieke van Heek (rechts)

Van 13 augustus tot en met 10 september kun je weer inzenden voor de Recruitment Tech Awards. Dé prijzen voor meest innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie. In dit webinar krijg je volop tips voor jouw deelname.

Tips

Tijdens dit webinar, op 14 augustus van 16:00 tot 16:45, leer je de fijne kneepjes kennen om succesvol in te zenden voor de Recruitment Tech Awards. Het webinar wordt verzorgd door organisator van de awards Martijn Hemminga. Hij zit niet in de jury, maar maakt de hele jurering van dichtbij mee en weet dus als geen ander waar de jury allemaal op let. In dit webinar voorziet hij je van veel concrete tips & tricks en delen juryleden en winnaars hun tips & tricks aan de hand van korte video’s. Tenslotte kun je ook live vragen stellen.

Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Kun je er niet live bij zijn, meld je dan toch aan voor het webinar zodat je de replay achteraf kunt bekijken.

  • Jouw gegevens worden niet gedeeld met derden of ergens anders voor gebruikt dan dit webinar.

Vorige editie

In 2017 won Olympia in de categorie ‘Best case’ en OnRecruit in de categorie ‘Best tooling’. Gaat jouw organisatie er dit jaar met de award vandoor? Dirk Meeuws van OnRecruit legde onlangs tegenover Recruitment Tech TV uit wat de winst de organisatie allemaal heeft gebracht: “extreem veel positieve reacties uit de markt”.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER