Tijdens Demo_Day 2018 hield expert Mark van Assema een Tech Talk over de belangrijkste trends op het gebied van HR Tech.

#HRTech Review

Mark van Assema is HR Tech projectleider voor innovatieve organisaties (500+) en oprichter van #HRTech Review. In zijn Tech Talk, te zien in onderstaande video, vertelt Van Assema over de HR Tech-trends op het gebied van recruitment.

Over Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2019, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Meer informatie vind je hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER