Carerix

Carerix is leverancier van slimme recruitment technologie voor bureau- en corporate recruitment teams. Als frontoffice software, ondersteunt Carerix bedrijven bij het vinden, verleiden en matchen van talent aan vacatures. Carerix biedt verschillende oplossingen die aansluiten op jouw situatie en bedrijfswensen. Gebaseerd op jarenlange ervaring bieden we een modern platform om het gehele proces van Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Corporate Recruitment te ondersteunen.

Samen met professionele partners levert Carerix verschillende oplossingen die aansluiten op jouw specifieke wensen en de trends van nu, zodat je succes op de arbeidsmarkt wordt gemaximaliseerd.

www.carerix.com


Breakout: Recruitmenttooling succesvol implementeren

In een wereld waar nieuwe tooling constant van de band rolt, is het belangrijk met tools te werken die jouw organisatie helpen. Door hiermee te experimenteren is van nes + plaisier tot een combinatie gekomen die past bij hun doelstellingen. Trial & error hoort erbij: welke lessen hebben ze geleerd en welke successen hebben ze gevierd? Walter Plaisier en Julia de Knegt nemen je mee in hun ervaring.

Spreker: Julia de Knegt, Marketing Manager | van nes + plaisier

In 2017 is Julia, na het afronden van haar HBO Communicatie, begonnen bij van nes + plaisier als Intercedent. Vanuit operations heeft zij in 2019 de marketing afdeling opgericht, inmiddels vormen zij een team van 3 professionals.

 

Spreker: Walter Plaisier, Eigenaar | van nes + plaisier

Sinds 2003 is Walter werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Na 7 jaar heeft hij de stap gemaakt om een eigen organisatie op te zetten met als doel: Werk makkelijk te maken. Ondertussen is de organisatie uitgegroeid naar 25 medewerkers, 2 kantoren en 5 business units.

 

Spreker Pre-event: Pieter Kemper, Accountmanager | Carerix

Na zelf jarenlang met Carerix te hebben gewerkt is Pieter nu het eerste aanspreekpunt voor nieuwe relaties. “We onderscheiden ons door iedere applicatie samen met de klant in te richten en geloven erin dat dit essentieel is voor een langdurige samenwerking. Al onze klanten hebben een eigen inrichting en dat maakt ons uniek.”

 

Spreker Talkshow: Bo Stevens, Product Owner | Carerix

Bo Stevens is Product Owner bij Carerix. Hij is begonnen bij Carerix als Accountmanager en actief geweest in verschillende rollen. Inmiddels is hij als Product Owner verantwoordelijk voor het internationale development team en de vertaling van de trends in de recruitmentmarkt naar slimme productoplossingen en innovaties.