Paul Wilkens, COO Minescape, 20 juni te gast in Recruitment Tech Monthly

De directie van Minescape is per direct versterkt met Paul Wilkens. Hij treedt toe als Chief Operations Officer (COO). André Polderman, oprichter en CEO van Minescape, blijft onverminderd actief als mededirectielid.

Groei realiseren

Met de toevoeging van Paul Wilkens aan de directie wil Minescape de verwachte groei van het bedrijf sneller, beter en effectiever realiseren. Wilkens was 15 jaar directeur bij Samsung Electronics Benelux waar hij de mobile division tot bloei bracht. Minescape adviseert, ondersteunt en helpt uitzendbureaus, werving & selectiebureaus, detacheerders en ondernemingen bij het vinden van talenten en het verwerken en beheren van het recruitmentproces.

Aantrekkende economie stuwt vacatures op

Het aantrekken van de economie in Nederland zet verdere druk op het vervullen van vacatures. Naar verwachting zal de grens van 1 miljoen openstaande banen snel worden doorbroken. Minescape-oprichter Andrë Polderman constateert dat die ontwikkeling het nodig maakt de recruitmentmarkt nòg beter te bedienen. ‘Alles draait erom de absoluut best mogelijke online campagnes te creëren voor het vinden van kandidaten. Wij weten perfect hoe je online content kunt optimaliseren om er bijvoorbeeld millennials mee te bereiken. We ondersteunen dat met state-of-the-art systemen en tools, waaronder ook de recent overgenomen mobiele app CareerMatch (voorheen Cocoon).’

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER