Het recruitmentsysteem, ook wel applicant tracking system (ATS) of w&s-software genoemd, is de meest gebruikte en ingeburgerde recruitmenttooling. In deze 1e aflevering van het nieuwe programma Recruitment Tech Insights staan Patrick Boonstra en Martijn Hemminga stil bij het wat en waarom van het recruitmentsysteem.

Essentie van recruitmentsystemen

Martijn Hemminga (l) en Patrick Boonstra
Martijn Hemminga (l) en Patrick Boonstra

Wat is een recruitmentsysteem en heb je als organisatie altijd een recruitmentsysteem nodig? En zo ja, waarom dan? Wat is het verschil tussen een recruitmentsysteem voor een werkgever of intermediair? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in deze eerste aflevering. En Patrick Boonstra geeft concrete tips aan organisaties die ongelukkig zijn met hun recruitmentsysteem.

Over Recruitment Tech Insights

In iedere aflevering van Recruitment Tech Insights praat Recruitment Tech oprichter Martijn Hemminga met expert Patrick Boonstra over een specifiek onderwerpen op het gebied van recruitment & tech. Doel van het programma is recruiters en hr-professionals bij te praten over de laatste inzichten. De 2e aflevering verschijnt in januari en daarin staan we stil bij hoe je tot een goede selectie komt van een recruitmentsysteem.

Wil je op de hoogte blijven van komende Recruitment Tech Insights, meld je dan nu aan voor de E-mail update of volg ons op Youtube of Facebook.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER