Recruitment Tech Demo_Day 2017

Donderdag 7 juni 2018 vindt de tweede editie plaats van het oriëntatie-event op het gebied van recruitment tooling: Recruitment Tech Demo_Day. 25 leveranciers van recruitmenttechnologie tonen deze dag hun oplossingen en verzorgen demo’s. Tot 1 januari kun je je gratis aanmelden indien je werkzaam bent bij een werkgever of bureau (w&s/uzb/deta).

Demo’s, demo’s en demo’s

Op de Expo&Demo-vloer van Recruitment Tech Demo_Day, die qua oppervlak is verdubbeld, presenteren 25 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen. Ontdek, bekijk en probeer tooling die jouw recruitment kan optimaliseren. Nieuw dit jaar is dat we ook een aantal innovatieve (buitenlandse) startups uitnodigen om zich te presenteren. Naast de één-op-één demo’s op de Expo&Demo-vloer kun je in het Tech Theater demo talks volgen.

Ochtend of middag

Om de drukte te spreiden over de dag zijn er twee tijdslots waarvoor je je kunt aanmelden. De ochtend van 10.00 tot 14.00 uur en de middag van 13.30 tot 17.30 uur. Van 12.30 tot 14.00 uur is er lunch, zodat je hier in beide tijdslots gebruik van kunt maken. En mocht je toch graag de hele dag willen komen, dan is die mogelijkheid er ook nog.

Video van Demo_Day 2017

Afgelopen juni vond de eerste editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day en onderstaande video geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Enthousiast geworden? Meld je dan voor 1 januari aan voor gratis toegang wanneer je als recruiter of hr-professional werkzaam bent aan werkgevers- of bureauzijde (w&s/uzb/deta). Vanaf 1 januari gaat het deelnametarief geleidelijk omhoog naar € 95,- per persoon voor de ochtend of middag.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER