Eind oktober 2017 vond in Amsterdam het HR Tech World congress plaats. Op dit congres  sprak Recruitment Tech TV met beide founders van XOR; CEO Aida Fazylova en CTO Nikolay Manolov. XOR is een intelligente chatbot recruitment assistent die bedrijven helpt contact te leggen met kandidaten, een eerste selectie te maken en kan 24/7 met kandidaten chatten via messaging platforms zoals Facebook messenger en Skype.

Over XOR

XOR is een chatbot met een webinterface en vervangt niet alleen het huidige online sollicitatieformulier, maar beantwoordt ook vragen van kandidaten door met ze te chatten. Nadat een kandidaat geselecteerd is voor een functie, kan direct een afspraak worden ingepland.

Meer interviews

Al eerder is een interview gepubliceerd met Robot Vera. De komende weken publiceren we bijna wekelijks een nieuw interview. Onder meer kun je nog interviews verwachten met de mensen achter RoboRecruiter, TalentSwot, VCV en Pocket Recruiter.

Unleash 2018

In 2018 verandert de naam van HR Tech World Congress in Unleash en vindt dit congres maar liefst drie keer plaats:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER