Krijg volledige controle over uw HR processen en resultaten en creëer hét meest overzichtelijke dashboard met informatie uit uw HR software applicaties. Lees over de recruitment tooling van HROffice die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2017.

Recruitment tooling van HROffice

Omschrijving van de tooling

Wij hebben een HR Tech platform (ecosysteem) ontwikkeld, waarbij het aanbod van diverse HR software partijen samenkomt op 1 platform (HR Appstore). Dit schaalbare business model is eenvoudig uit te breiden met extra HR diensten. Het platform verbindt op een slimme manier het aanbod van de markt met de vraag van de klant. Door middel van een partner-ecosysteem bieden wij via het platform gerichte oplossingen aan voor specifieke HR vraagstukken. Een breed scala aan externe en gespecialiseerde HR software leveranciers en dienstverleners vindt u op dit platform terug: van startups tot gevestigde partijen. Hier vinden HR professionals onder andere HR tools voor het optimaliseren van het recruitmentproces tot aan software voor online assessments, performance management en juridische adviezen.

Via verschillende dashboards wordt de gebruiker een totaaloverzicht geboden met KPI informatie en data dat voortkomt uit HR werkprocessen en de geactiveerde HR software. Duidelijke widgets geven realtime actuele resultaten en ontwikkelingen weer en dankzij single sign-on is men vanuit het dashboard in één keer ingelogd in de onderliggende applicaties.

Wij willen met behulp van dit platform een overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken software landschap creëren voor HR professionals. Een toegankelijke HR totaaloplossing, met veel gebruiksgemak en state-of-the-art technologie.

Wat levert gebruik van de tooling op?

Door gebruik te maken van de HR Appstore vinden HR professionals software applicaties op 1 centrale plek die hen ondersteuning biedt voor elk onderdeel in het HR proces. Of men nu op zoek is naar hulp bij het wervings- en selectieproces of bij juridische zaken; de HR Appstore biedt uitkomst voor al deze zaken. De HR Appstore creëert het ultieme overzicht over alle HR software en resultaten d.m.v. gepersonaliseerde dashboards, waardoor professionals sneller en efficiënter dagelijkse HR werkzaamheden kunnen uitvoeren. Men hoeft maar één keer in te loggen om toegang te krijgen tot alle software applicaties. Daarnaast heeft de HR Appstore al een voorselectie gemaakt van betrouwbare en in de markt uitstekend beoordeelde aanbieders. Organisaties hoeven zelf dus niet meer op zoek te gaan naar geschikte HR software. Ook biedt het platform de beste prijs garantie, waardoor de HR applicaties in de HR Appstore veelal goedkoper of gelijk zijn aan de prijzen van directe aankoop bij de leverancier.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Wij verbinden aanbod van de markt met de vraag van de klant op 1 centrale plek. Wij tonen dat als je durft samen te werken met diverse partijen, je tot de beste oplossing komt voor alle stakeholders. Samenwerken is vermenigvuldigen. Wij ontzorgen en helpen klanten grip krijgen op hun HR en recruitment proces. Je bespaart hiermee o.a. tijd en geld. Wij optimaliseren werkprocessen en via je eigen dashboard houd je overzicht en heb je direct toegang tot je zelf gekozen HR en recruitment software.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER