Van donderdag 17 augustus tot en met donderdag 14 september kun je als gebruiker en als leverancier van recruitmenttechnologie jouw case of tooling inzenden voor de Recruitment Tech Awards 2017. Maar waar kijkt de jury allemaal naar? Bekijk de video met een aantal tips van leden van de vakjury.

Tips van de vakjury

In de video geven juryleden van de Recruitment Tech Awards Marieke van Heek (Compagnon en juryvoorzitter), Eric Houwen (Optiver & Recruiters United), Ron Jansen (Het Recruiting Kantoor) en Patrick Boonstra (zelfstandig expert) tips waar jouw inzending aan zou moeten voldoen. Denk hierbij aan:

  • Laat zien dat iets werkt in de praktijk
  • Wat maakt de tooling onderscheidend en anders
  • Zorg voor een goede onderbouwing met cijfers van jouw case

Zet de data in je agenda

Zet de inzendperiode alvast in jouw agenda: 17 augustus t/m 14 september 2017. Houd de website in de gaten en/of schrijf je gratis in voor de maandelijkse e-mail update.

De Recruitment Tech Awards 2017 wordt mogelijk gemaakt door Compagnon.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER