Donderdag 20 oktober werd Hello Talent verrast met de nominatie voor de Recruitment Tech Awards 2016. Tijdens de Nominatietour kwam initiatiefnemer Martijn Hemminga langs in Rijswijk om de nominatie te overhandigen.

Genomineerd in categorie ‘Best tooling’

Hello Talent is genomineerd in de categorie ‘Best tooling’. Hello Talent is de ideale tool voor het sourcen, organiseren en delen van kandidaten om een effectieve hiring pipeline te bouwen.

Dustin Robinson van Hello Talent neemt de nominatie in ontvangst
Dustin Robinson van Hello Talent neemt de nominatie in ontvangst van initiatiefnemer Martijn Hemminga

Breng jouw stem uit

Je kan tot en met 10 november 2016 17.00 uur jouw stem uitbrengen op Hello Talent in de publieksjurering.

Over de Recruitment Tech Awards

De Recruitment Tech Awards 2016 zijn de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechologie en worden 24 november 2016 voor de tweede maal uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event in Utrecht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER