Company Ticket: met jouw team naar het Recruitment Tech Event 2016

Wanneer je met jouw hele team jezelf wilt laten informeren en inspireren over de recruitmenttechnologie van 2017, kun je nu gebruik maken van een Company Ticket. Met een Company Ticket kun je met 4 deelnemers meedoen voor de prijs van 3.

Op speciaal verzoek

We kregen van meerdere organisaties de vraag of ze ook met meerdere collega’s konden komen. Daarom hebben we met nog een maand te gaan het Company Ticket toegevoegd waarmee je met 4 personen van dezelfde organisatie kunt deelnemen voor de prijs van 3 personen.

Lunch

Daarnaast staat er tijdens de lunch een statafel voor jouw organisatie gereserveerd. De Company Tickets zijn alleen beschikbaar voor werkgevers en bureaus. Wil je graag een van de 3 nog beschikbare Company Tickets, stuur ons dan een e-mail en we nemen contact met je op.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER