Wanneer je je vóór 1 september a.s. inschrijft profiteer je van maar liefst € 100,- korting op het Recruitment Tech Event dat 24 november 2016 plaatsvindt. Tijdens deze tweede editie ontdek je onder meer hoe organisaties als Praxis, Eneco, Randstad en Holland Casino succesvol zijn met het inzetten van recruitmenttechnologie om hun recruitmentdoelstellingen te behalen.

Technologie om de recruitmentdoelstellingen te behalen

Het Recruitment Tech Event gaat over de effectieve inzet van recruitmenttechnologie om de recruitmentdoelstellingen te behalen. Innovativiteit is mooi meegenomen, maar geen doel an sich. De keuze van recruitmenttechnologie wordt bepaald op basis van wat je als werkgever of bureau wilt bereiken. Daarom is het Recruitment Tech Event het ideale event voor verantwoordelijken voor HR en recruitment om zich te laten informeren en inspireren.

Voor en door gebruikers van recruitmenttechnologie

‘Bij het organiseren van het eerste event in 2015, kreeg ik een aantal keer de vraag of het Recruitment Tech Event een technisch event is voor programmeurs,’ stelt initiatiefnemer en organisator Martijn Hemminga.

Martijn Hemminga in gesprek met bezoekers van het Recruitment Tech Event 2015
Martijn Hemminga in gesprek met bezoekers van het Recruitment Tech Event 2015

‘Het is echter een event voor én door gebruikers van recruitmenttechnologie. Van de 18 breakouts worden er 10 verzorgd door werkgevers en bureaus die een kijkje geven in hun keuken. En ook de helft van de keynotes bestaat uit praktijkcases. Verder presenteren de genomineerden voor de Recruitment Tech Awards categorie ‘Best case’ ook hun praktijkcase. Je kunt tijdens het event dus volop leren van en je laten informeren en inspireren door collega-organisaties.’

Profiteer van € 100,- Early Bird-korting

Wanneer je je inschrijft vóór 1 september a.s. krijg je € 100,- Early Bird-korting en betaal je als je werkzaam bent bij een werkgever of bureau (uzb/w&s/deta) slechts € 295,- excl. BTW. Ook zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar voor leveranciers en consultants. Ook die profiteren van de Early Bird-korting en betalen € 595,- excl. BTW tot 1 september 2016.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER