Eerste sprekers Recruitment Tech Event 2015 bekend

De eerste sprekers van het Recruitment Tech Event zijn bekend.  Robert Versteeg van Witlox van den Boomen, Bert Koning van WCC Smart Search & Match en Suzanne Bisschop van Hunkemöller zullen 26 november 2015 spreken. Dagvoorzitter van het Recruitment Tech Event is Heleen Stoevelaar.

Keynote

Robert Versteeg van Witlox van den Boomen en Bert Koning van WCC Smart Search & Match geven beiden in het plenaire programma een keynote. Robert Versteeg zal vertellen hoe Witlox Van den Boomen recruitmenttechnologie gebruikt bij het vergroten van het succes van de organisatie. Bert Koning illustreert aan de hand van twee praktijkcases hoe speciale algoritmes organisaties helpen om in grote hoeveelheden recruitment data precies die informatie te vinden waar ze naar op zoek zijn.

Breakouts

Tijdens het Recruitment Tech Event zijn twee breakout rondes. In een van deze rondes geeft Suzanne Bisschop inzicht in de stappen die Hunkemöller heeft genomen om het recruitmentproces onder meer via recruitmenttechnologie te verbeteren en meer aan te laten sluiten op het merk Hunkemöller.

Dagvoorzitter

Het Recruitment Tech Event 2015 zal onder deskundige leiding staan van dagvoorzitter Heleen Stoevelaar. Naast Recruitment Manager bij Conclusion is Heleen Stoevelaar een benadigd dagvoorzitter en was zij onder meer dagvoorzitter bij Werf& live en meerdere edities van De Wereld Werft.

Blijf op de hoogte

De komende maanden worden meer sprekers en de rest van het programma bekendgemaakt. Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor de e-mail update of om ons te volgen op Twitter, Facebook of LinkedIn.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn.