Insturen Startup Pitch Recruitment Tech Event tot 1 juli 2015

De Startup Pitch van het Recruitment Tech Event staat inmiddels 3 weken live en 5 startups hebben inmiddels een pitch ingestuurd om kans te maken op een gratis stand op het Recruitment Tech Event. Insturen voor de Startup Pitch kan nog tot 1 juli 2015.

Over de Startup Pitch

De Startup Pitch is een wedstrijd waarbij de startups via een ingestuurde pitch een van de twee stand winnen. De wedstrijd staat open voor Nederlandse en Belgische startups op het gebied van recruitmenttechnologie die na 1 januari 2014 zijn opgericht. Tot en met 30 juni 2015 kunnen startups hun pitch indienen. De organisatie beoordeelt alle inzendingen en kiest hieruit twee startups. De organisatie beoordeelt de pitches onder meer op innovatief karakter van de recruitmenttool en onderscheidenheid van de oplossing. Kijk voor meer informatie en om jouw pitch in te sturen op de speciale Startup Pitch pagina.

Eerste 5 Startup Pitches

Onderstaande 5 startups op het gebied van recruitmenttechnologie hebben reeds hun pitch ingestuurd. De organisatie kiest uiteindelijk 2 startups uit.

 • Vicancy
  Technologie waarmee binnen 24 uur een statische vacaturetekst wordt omgezet in een vacature animatie op maat. Zo kan de vacature gericht in beeld worden gebracht door Vicancy op videokanalen als YouTube, LinkedIn en Facebook.
 • Recrout
  Recrout is een selectie tool gebaseerd op wetenschappelijke data. Recrout matcht kandidaten met vacatures en organisaties op basis van softskills zoals talenten en competenties.
 • Homerun
  Online software die recruitment persoonlijk en effectief maakt. Homerun stelt je in staat om authentieke vacatures te maken, rijkere sollicitaties te ontvangen en sneller en effectiever kandidaten te behandelen.
 • Recruitz.io
  Recruitz.io gebruikt de kracht van Artificial Intelligence (AI) om de beste (latente) kandidaten te recruiten. Voer je vacature in en Recruitz.io maakt er automatisch een unieke wervingscampagne van. Via Social Media, Google en (niche) blogs.
 • TimeBox
  TimeBox is een app waarmee flexwerkers hun beschikbaarheid kunnen aangeven. Die beschikbaarheid wordt vervolgens automatisch doorgegeven aan aangesloten partijen via een API zodat ze de data kunnen verwerken in de eigen software.

Ondanks dat jouw stem niet meetelt (sorry ;-), zijn we wel benieuwd welke van deze 5 startups jij graag terugziet op het Recruitment Tech Event op 26 november 2015.

[total-poll id=360]

 

Stuur jouw Startup Pitch in voor 1 juli a.s.

Wil jij met jouw startup op het gebied van recruitmenttechnologie nog meedoen? Stuur dan uiterlijk dinsdag 30 juni 2015 jouw Startup Pitch in en wie weet sta jij met een gratis stand op het Recruitment Tech Event. Stuur jouw pitch in op de speciale Startup Pitch pagina.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN