Startup Pitch: win een gratis stand op het Recruitment Tech Event

Het Recruitment Tech Event biedt twee startups op het gebied van recruitmenttechnologie de mogelijkheid om zich gratis te presenteren met een stand tijdens de eerste editie van het evenement op 26 november 2015. Via de Startup Pitch kunnen startups zichzelf naar een gratis stand pitchen ter waarde van € 1.295. 

Recruitmenttechnologie van 2016

Tijdens het Recruitment Tech Event 2015 staat de recruitmenttechnologie van 2016 centraal. “Om een goed beeld te scheppen van de recruitmenttechnologie van morgen zijn startups extra interessant”, verklaart Martijn Hemminga, initiatiefnemer van het Recruitment Tech Event. “Startups focussen zich nog veelal helemaal op de ontwikkeling en hebben vaak geen grote marketingbudgetten. Om hen toch een podium te bieden, hebben we de Startup Pitch opgezet.  ”

Startup Pitch

De Startup Pitch is een wedstrijd waarbij de startups via een ingestuurde pitch een van de twee stand winnen. De wedstrijd staat open voor Nederlandse en Belgische startups op het gebied van recruitmenttechnologie die na 1 januari 2014 zijn opgericht. Tot en met 30 juni 2015 kunnen startups hun pitch indienen. Kijk voor meer informatie en om jouw pitch in te sturen op de speciale Startup Pitch pagina.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn.