Verrijk je kennis deze zomer bij de Recruitment Summerclasses

Juist in de zomermaanden denken veel mensen na over hun carrière. Daarom is dit hét moment om te investeren in jouw recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie organiseert 5 Recruitment Summerclasses.

Summerclasses van 5 t/m 9 juli

De summerclasses zitten vol inspiratie, tips en tricks die jij kunt toepassen in jouw arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. De summerclasses, met verschillende onderwerpen, vinden plaats van 5 t/m 9 juli. Bij alle summerclasses is de ontvangst vanaf 11:00 uur en wordt er rond 15.30 uur afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Programma summerclasses

Dit zijn de te volgen summerclasses:

5 juli: Arbeidsmarktcommunicatie via podcast

Er zijn verschillende middelen die je kan inzetten voor jouw arbeidsmarktcommunicatie. Print, online, social media, video, heel veel middelen waar beeld belangrijk is. Maar er is ook audio. Naast de opmars van de beeldcultuur heeft de podcast echt wel een plek veroverd in het medialandschap. Tijdens de summerclass Arbeidsmarktcommunicatie via podcast gaat het over:

 • Waarom zou je een podcast beginnen?
 • Belangrijker nog: Waarom zouden mensen naar jouw podcast gaan luisteren?
 • Een podcast beginnen is makkelijk, maar hoe zorg je ervoor dat je het ook volhoudt?
 • Welke verschillende soorten podcasts kun je inzetten voor AMC?
 • De praktische kant

6 juli: Het geheim achter IT-ers werven

ICT is hét vakgebied van de toekomst, daar is iedereen het wel over eens. De vraag naar IT-ers groeit met de dag. Uit onderzoek is gebleken dat IT-ers gemiddeld zes keer zo vaak worden benaderd via LinkedIn dan de gemiddelde Nederlander. Dus hoe werf je nu IT-ers in een tijd waar IT-ers de prooi zijn geworden van werkgevers? Tijdens de summerclass Het geheim achter IT-ers werven leer je de geheimen.

7 juli: Winnen door modern te werven: agile recruitment

Wist je dat 70% van onze recruitmenttijd ‘wasted’ is aan zaken die niet bijdragen aan de juiste hire? Agile is een way of working die de wendbaarheid van het proces aangeeft. Het gaat erom dat je continu in verandering bent en steeds kijkt wat wel of wat niet werkt. Maar hoe moet dat dan, agile werken? Tijdens de summerclass Agile Recruitment wordt stilgestaan bij de volgende punten:

 • Wat is agile recruitment?
 • Hoe voegt agile waarde toe aan jouw organisatie?
 • Waar en hoe begin je
 • Agile in iedere stap van het werving- en selectieproces

8 juli: Out of the box recruitment

Doe jij in jouw arbeidsmarktcommunicatie en recruitment de dingen die eigenlijk iedereen doet? En wil je eigenlijk creatiever werven met meer impact? Tijdens de summerclass Out of the box recruitment krijg je handvatten en veel inspiratie om het anders te doen. Niet om het anders te doen, maar om meer impact te hebben en je te kunnen onderscheiden van de arbeidsmarktconcurrentie.

Tijdens deze summerclass werk je aan een blauwdruk voor een out of the box recruitmentconcept die je wellicht deze zomer nog kunt uitrollen.

 • Van out of the box denken naar out of the box werven
 • Ingrediënten voor out of the box recruitment
 • Out of the box in iedere stap van het werving- en selectieproces
 • Out of the box recruitmentinspiratie

9 juli: Campus recruitment in digitale tijd

Na deze summerclass kun je campus recruitment veel doelgroepgerichter aanpakken, waardoor je meer dan een ‘fare share of market’ weet te verkrijgen. Tijdens de summerclass Campus Recruitment kijken we naar zowel de strategische opzet van campus recruitment als de praktijk. Uitgebreid wordt ingegaan op praktische zaken en alle verschillende en nieuwste methodieken om studenten te werven en/of een relatie mee aan te gaan.

Inschrijven

De deelnamekosten per summerclass bedraagt 295 euro (exclusief BTW) per persoon. Dit is inclusief :

 • Landingspagina waar achteraf de Pdf beschikbaar wordt gesteld.
 • Lunch
 • Tussendoortjes
 • Een nieuw netwerk
 • Borrel
 • Veel inspiratie, fun en plezier

Inschrijven doe je hier.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER