Dit zijn de recruitment tech trends van 2021, kijk het webinar terug

Binnen welke fases van het recruitmentproces worden recruitmenttooling het meest ingezet? Welke tooling worden er in Nederland gebruikt door recruiters? En in welke tooling wordt er dit jaar geïnvesteerd?

Recruitment Tech Trends 2021

In het webinar ‘Recruitment Tech Trends 2021’ van UP in Business wordt er uitgebreid stilgestaan bij de laatste trends op het gebied van recruitment en tech. In een tijdsbestek van 30 minuten nemen Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech, en Caroline Pols, founder van UP, je op interactieve wijze mee in de laatste trends op het gebied van recruitmenttechnologie. Niet enkel tech staat centraal in het webinar, ook bijvoorbeeld strategie komt aan bod, want: ‘strategie eerst’!

Het webinar kijk je hier eenvoudig gratis terug

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER