Dit zijn de recruitment tech trends van 2021, kijk het webinar terug

Binnen welke fases van het recruitmentproces worden recruitmenttooling het meest ingezet? Welke tooling worden er in Nederland gebruikt door recruiters? En in welke tooling wordt er dit jaar geïnvesteerd?

Recruitment Tech Trends 2021

In het webinar ‘Recruitment Tech Trends 2021’ van UP in Business wordt er uitgebreid stilgestaan bij de laatste trends op het gebied van recruitment en tech. In een tijdsbestek van 30 minuten nemen Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech, en Caroline Pols, founder van UP, je op interactieve wijze mee in de laatste trends op het gebied van recruitmenttechnologie. Niet enkel tech staat centraal in het webinar, ook bijvoorbeeld strategie komt aan bod, want: ‘strategie eerst’!

Het webinar kijk je hier eenvoudig gratis terug

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER