Outmatch en Harver bundelen hun krachten:

Outmatch heeft het in Amsterdam gevestigde Harver, de toonaangevende leverancier van software die het recruitmentproces op grote schaal digitaal transformeert, overgenomen.

Grootschalig

Door Outmatch‘s Hiring Experience Stack™ van assessments, video-interviews en referentiechecks te combineren met Harver‘s unieke platform voor grootschalige werving, ontstaat een ongeëvenaard aanbod dat organisaties in staat stelt slimmer en efficiënter te werven. Kandidaten zullen een gehumaniseerd, zelfgestuurd en onbevooroordeeld sollicitatieproces ervaren, terwijl werkgevers profiteren van een gestroomlijnde, schaalbare oplossing die het mogelijk maakt om grote aantallen kandidaten aan te nemen.

Absolute leider

“We zijn ongelooflijk enthousiast om Outmatch en Harver samen te brengen om een oplossing te vormen die de pre-hire technologie industrie versterkt”, zegt Greg Moran, CEO van Outmatch. “Het high volume hiring proces blijft innoveren, en technologie speelt een grotere rol dan ooit. De combinatie van Outmatch en Harver zal ons de absolute leider in maken om organisaties door deze overgang te loodsen”, voegde hij eraan toe.

Transformeren

Outmatch behoudt zijn hoofdkantoor in Dallas, terwijl Harver’s locatie in Amsterdam, onder leiding van Raaff, het EMEA-hoofdkantoor wordt voor het gecombineerde bedrijf. Barend Raaff, CEO van Harver: “Harver is op een missie om het high-volume wervingsproces digitaal te transformeren. Het Harver-platform biedt een naadloze sollicitatie-ervaring van solliciteren tot in dienst nemen die snel, leuk en vooral eerlijk is. Samen met Outmatch zullen we deze reis versnellen door extra matching mogelijkheden toe te voegen.”

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER