Demo_Day 2021-spreker Floris van der Hoeven (Bullhorn): “2021 is een jaar waarin we echt meer moeten doen met minder”

Wereldwijd vertrouwen recruitment organisaties al op automation technologie om
handmatige taken en communicatie te automatiseren. Floris van der Hoeven, Senior Solution Consultant bij Bullhorn, gaat hier dieper op in in zijn breakout-sessie tijdens Demo_Day 2021.

Wat doet Bullhorn precies?

“Bullhorn is de wereldwijde marktleider in CRM systemen vor de recruitment industrie. Meer dan 10.000 organisaties en 100.000 users vertrouwen op onze cloud-based software om hun sales activiteit te stimuleren, relaties op te bouwen, en hun recruitment processen te ondersteunen. Naast het hoofdkantoor in Boston zijn wij werkzaam vanuit onze kantoren in St. Louis, Londen, Sydney en Rotterdam. Wereldwijd zijn er inmiddels ruim duizend medewerkers werkzaam voor Bullhorn.”

Kan je alvast een tipje van de sluier oplichten over jullie breakout-sessie? 

“Onze breakout-sessie zal gaan over automatisering binnen de recruitment  en hoe wij het spel veranderen met ons product: Herefish. We willen laten zien hoe recruiters een tool als Herefish kunnen gebruiken om hun organisatie te automatiseren en hoe ze ook een betere kandidaatervaring kunnen bieden door dit soort tools te gebruiken.”

Waarom mogen bezoekers jouw demo talk niet missen?

“Iedereen die geïnteresseerd is in het zetten van de volgende stap in het automatiseringsproces en wie wil leren hoe hij zelf productiever kan zijn door tijd te besparen, zou naar onze talk moeten komen. Ik denk dat deelnemers naar onze sessie moeten komen omdat we een aantal echt geweldige inzichten gaan delen over hoe de recruitment-industrie aan het veranderen is om aan de nieuwste eisen te voldoen. Maar ook hoe automatisering specifiek voor jouw organisatie kan werken. Ik denk dat 2021 een jaar is waarin we echt meer moeten doen met minder, en we laten je in onze breakout-sessie zien hoe je dat kunt doen.”

Meld je gratis aan voor 20 mei en ontvang de gratis Tech Box

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni vindt de vijfde editie van Demo_Day plaats. Twee middagsessies om je via interviews, breakouts, netwerktafels en speeddates te oriënteren op de nieuwste tooling. Meld je nu gratis aan voor Demo_Day 2021. Wanneer je je uiterlijk 20 mei 2021 aanmeldt, ontvang je voorafgaand aan het event de Tech Box met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Survey 2021, de Recruitment Tech Landscape 2021 (editie 2), versnaperingen én goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech. Je aanmelding telt voor beide middagen. Het programma is hier te vinden en wordt dagelijks geüpdate.

Meer informatie & gratis aanmelden voor Demo_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER