Download hier gratis de Recruitment Tech Survey 2021 met de RT35

Welke trends spotten we in de wereld van recruitment en tech voor 2021? En welke leverancier van recruitmenttechnologie scoort het best onder haar gebruikers? Recruitment Tech heeft dit onderzocht onder meer dan 300 gebruikers van tech in de Recruitment Tech Survey 2021, die hier te downloaden is.

Wat werd er in de Survey onderzocht?

Trends

In het eerste deel van het onderzoek keken we naar de trends. Welke recruitmenttooling zijn in 2020 gebruikt en waar wordt meer in geïnvesteerd in 2021? Welke fases van het recruitmentproces zijn het meest geautomatiseerd en welke business drivers zijn het meest belangrijk om recruitmenttechnologie in te zetten? Dat lees je in de Recruitment Tech Survey 2021, die hier te downloaden is.

Tevredenheid

In het tweede deel van het onderzoek vroegen we gebruikers om de tooling die zij in 2020 hebben gebruikt te beoordelen op diverse punten. De nummer één in de Recruitment Tech 35 is ForceFlow geworden. The Next Crowd volgt op plek twee en BrainsFirst sluit de top drie.

Gratis gedrukt exemplaar?

Recruiter en werkzaam bij een bureau of corporate? Meld je dan tot en met 20 mei gratis aan voor de vijfde editie van Demo_Day op 8 en 10 juni en geef aan dat je de gratis Tech Box wil ontvangen. In de Tech Box zit een gedrukt exemplaar van de Recruitment Tech Survey, maar ook de gloednieuwe Landscape 2021 II, event magazine en diverse goodies en versnaperingen. De Tech Box wordt begin juni verstuurd. Kun je niet wachten tot juni, bestel dan tot 1 juni met 20% korting een gedrukt exemplaar in de Recruitment Tech Shop.

De gehele Recruitment Tech Survey 2021 is hier te downloaden en hier te verkrijgen als hard copy.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER