Hireserve heet vanaf 1 april Ubeeo. “En we zijn nu ook in het bezit van een ISO 9001-certificaat voor kwaliteit”, laat directeur en eigenaar Leon Buijsman weten.

Onderscheidend en disruptief

Ubeeo levert recruitment software. Op de naam, het logo en de huisstijl na, verandert er niets aan het karakter van de organisatie, vertelt Leon Buijsman, directeur en eigenaar van Ubeeo. “We zijn heel blij me onze nieuwe naam, die bewust abstract is en in letterlijke zin dus niet ergens voor staat. Het is een onderscheidende en disruptieve naam, die we bovendien internationaal goed kunnen gebruiken.”

Brexit

“Hireserve was de naam van zowel ons Nederlandse bedrijf als een Britse zusteronderneming”, gaat Buijsman verder. “Die splitsing in zusterbedrijven maakten we toen de Brexit werd aangekondigd, onder andere om alle data binnen de EU te houden. Bovendien konden we het ATS daardoor volledig toespitsen op de wensen van de Nederlandse recruitmentmarkt.”

Verwarring

De naamswijziging is een direct gevolg van de successen die Hireserve boekt op de Nederlandse en internationale markt. Bij klanten ontstaat soms verwarring over de Nederlandse en Britse zusters. “Daarom gaan we verder onder een nieuwe naam, met een nieuw logo en een volledig nieuwe huisstijl. Vanaf 1 april heten we Ubeeo, en zijn we nu bovendien ook in het bezit van een ISO 9001-certificaat voor kwaliteit.”

ISO 9001-gecertificeerd

Deze ISO 9001-certificering garandeert heldere, efficiënte en sterke processen op basis van de internationaal erkende norm daarvoor. “Het is de logische volgende stap na onze eerdere ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging. We certificeren hiermee wat we eigenlijk altijd al deden. Daarin verandert er dus ook niets, al merken we dat veel klanten het prettig vinden om hier op basis van de erkende norm en onze certificering blind op te vertrouwen”, aldus Buijsman.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER