Uit de zes recruitmenttooling inzendingen voor de Recruitment Tech Demo_Day Europe Startup Pitch 2021 zijn de Nederlandse leverancier Fring en de Vlaamse leverancier traicie uit de bus gekomen. Deze twee startups hebben een gratis partnership gewonnen tijdens Demo_Day Europe op 15 april 2021.

Kans voor startups

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel interessante startups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders van recruitmenttechnologie uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Daarom heeft Recruitment Tech Demo_Day Europe hen de kans geboden om een gratis partnership te bieden tijdens het event, naast de reguliere partners.

De afgelopen weken konden Europese startups op het gebied van recruitmenttechnologie in hun pitch laten weten waarom zij niet mochten ontbreken op Demo_Day Europe 2021, waarna het publiek mocht stemmen. Fring en traicie zijn met de meeste stemmen als winnaars bekroond.

Winnaar Fring

“Werk met freelancers zonder gedoe”. Freelancers gebruiken de Fring app om hun beschikbaarheid te delen met bedrijven en collega’s. Toonaangevende techbedrijven gebruiken het Fring-platform om hun flexpool te beheren en nieuw talent te ontdekken. Bekijk de pitch en lees meer over Fring.

Winnaar traicie

traicie is een human resources tool die recruiters helpt bij het objectiveren en versnellen van de prescreening door het uitvoeren van geautomatiseerde softskills analyse op cv’s. Bekijk de pitch en lees meer over traicie.

Werf jij over de grens? Kom gratis naar Demo_Day Europe 2021

Ben jij een recruiter en werf je actief over de grens? Wij organiseren nu naast Demo_Day Nederland op 8 en 10 juni 2021 nu ook Demo_Day Europe op donderdag 15 april, een Engelstalige editie met de focus op recruitmenttechnologie binnen Europa. Tijdens Demo_Day Europe 2021 tonen 12 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossing. Meld je nu gratis aan en laat je eenvoudig achter je bureau inspireren door de tech van morgen! Aanmelden doe je hier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER