Minggo lanceert de allereerste prebuilt apps voor recruitment

Minggo, het platform waarmee je zonder code recruitmentapps bouwt, kondigt de eerste marketplace met prebuilt apps voor recruitment aan. Een primeur voor de recruitmentsector. Met de prebuilt apps kunnen recruitmentbedrijven via templates veel sneller gepersonaliseerde apps opzetten voor hun klanten en kandidaten.

Vooruitstrevende principe

Wouter Verpoest, product owner van Minggo: “We hebben lang gewerkt aan de uitbouw van onze marketplace en zijn enorm trots op het resultaat. We hebben een product neergezet dat internationaal uniek is in de recruitmentsector. We kijken ernaar uit om het op de markt te brengen in een tijd waarin de behoefte aan een gepersonaliseerde aanpak en digitale ervaring ongezien hoog is.”

Het vooruitstrevende principe van de prebuilt apps is dat iedereen, van marketeer tot recruiter, in staat is om in een mum van tijd een gepersonaliseerde app op te zetten. “Voortaan hebben ze geen developer meer nodig voor een bepaalde campagne of een grote vraag van een klant”, legt Verpoest uit.

Prebuilt apps

Hiermee wilt Minggo inspelen op de groeiende nood aan een betere digitale ervaring en het snel en flexibel inzetten van gepersonaliseerde web apps. Verpoest: “Via Minggo bieden we vandaag al een antwoord op deze uitdagingen door via een drag & drop een app te bouwen. Maar we merkten dat voor sommige organisaties die drempel nog te hoog was. Daarom hebben we voor de meest voorkomende situaties prebuilt apps voorzien waarbij je enkel nog tekst en afbeeldingen moet toevoegen en in letterlijk een kwartier kunt publiceren.”

De prebuilt apps bestaan uit verschillende templates waarbij er enkel nog tekst, kleur en afbeeldingen toegevoegd moeten worden. Met een eenmalige connectie met het ATS lopen alle gegevens automatisch van de app naar het recruitmentsysteem.

Marketplace

De marketplace bevat bij de lancering zes prebuilt apps voor de meest voorkomende recruitmentsituaties, bijvoorbeeld voor apps voor solliciatiepagina’s of het goedkeuren van kandidaten. In het tweede kwartaal van 2021 wordt de marketplace verder uitgebreid met een aantal nieuwe prebuilt apps.

De marketplace bevat bij de lancering zes prebuilt apps voor de meest voorkomende recruitmentsituaties:

  • Sollicitatiepagina prebuilt app
  • Profielverrijking prebuilt app
  • Voorgestelde vacatures prebuilt app
  • Voorgestelde kandidaten prebuilt app
  • Kandidaat prebuilt app
  • Klant prebuilt app

In het tweede kwartaal van 2021 wordt de marketplace verder uitgebreid met een aantal nieuwe prebuilt apps.

Minggo bestaat sinds 2020 en is een van oorsprong Belgische no-code recruitment app oplossing waarmee bedrijven hun recruitmenttechnologie combineren en de digitale ervaring voor klanten en kandidaten verhogen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER