Leveranciers

In de Recruitment Tech Guide vind je alle leveranciers op het gebied van recruitmenttechnologie met een kantoor in Nederland of België. Van recruitmentsystemen tot videoselectie. Van recruitmentsite tot social media tooling.

OTYS

  1. Home
  2. »
  3. Recruitmentsites
  4. »
  5. OTYS
Profiel

OTYS levert gebruiksvriendelijke en geavanceerde software die het werkproces van recruiters vereenvoudigt, versnelt en verbetert, waardoor meer aandacht aan klant en kandidaat geschonken kan worden en er niet alleen meer, maar ook betere matches gemaakt kunnen worden.

Door ruim 15 jaar ervaring als leverancier in de recruitment branche en goed te luisteren naar de input van onze klanten, bieden wij een zeer gebruiksvriendelijk softwarepakket met uitgebreide functionaliteiten die u naar wens aan of uit kunt zetten. Daarnaast bouwen wij ook websites voor onze klanten, zoals een werkenbij-site, een vacaturebank, een wervingswebsite of een corporate bedrijfswebsite. Elke dag maken ruim 10.000 mensen wereldwijd gebruik van onze software en daar zijn we enorm trots op!

De software van OTYS kan geïntegreerd worden met vele andere softwarepakketten. Gegevens van kandidaten en vacatures zijn altijd up-to-date en toegankelijk doordat OTYS web-based is en beschikbaar is op zowel PC, laptop, tablet en smartphone.

OTYS staat bekend als de voorloper in ontwikkelingen, trends en technologie. Het bedrijf is in de afgelopen jaren onder andere opgenomen in de EBA, Deloitte Technology Fast50, Deloitte Emea Technology Fast500 en de FD Gazellen. Bij OTYS werken ruim 100 mensen, verspreid over de kantoren in Veenendaal (hoofdkantoor), Gent, Praag en Parijs.

Contactgegevens
Adres:
Landjuweel 52, 3905 PH Veenendaal, Nederland
0318 584 900
LinkedIn: