Recruitment moet er ook aan geloven: ‘Innovate or die’. Iedereen wil op een bepaalde manier innoveren, maar innovatie gaat vaak gepaard met één misconceptie: een enorm budget. Daar willen Jelmer en Jelmer, naamgenoten, business partners én keynote-sprekers op het Recruitment Tech Event 2020, verandering in brengen.

Jelmer²

Jelmer Koppelmans en Jelmer Zuidema bekijken recruitment vanuit een ander perspectief. Niet handelen vanuit een onderbuikgevoel, maar recruitment-principes combineren met data om zo tot betere resultaten te komen. Met een duidelijk mantra, ‘From insights to improvements’, zijn de twee begin dit jaar Roadtrip Agency begonnen, om zo bedrijven te helpen met het verbeteren van hun online recruitment.

De budgetmisconceptie

Bij het woord innovatie denken we al snel aan de raketten van Elon Musk en de iPhones van Steve Jobs. Oftewel: een ver-van-je-bed-show die vooral heel veel geld kost. “Eigenlijk is voor mij innovatie het tegenovergestelde”, stelt Jelmer Koppelmans. “Het gaat om goede beslissingen maken en daarmee nieuwe resultaten bereiken, en dus niet altijd om het meest dure, luxe ding. Het doel is belangrijker dan de tools.”

“We hebben gezien dat organisaties vaak denken vanuit grote budgetten, vanuit de recruiter – en niet zozeer vanuit de kandidaat”, vult Jelmer Zuidema aan. “En dat is een fout. Het draait allemaal om hoe de kandidaat dingen ervaart. Hoe ervaart de kandidaat een bepaalde actie op een website, en hoe kunnen we dat voor de kandidaat verbeteren?”

Vijf gouden regels

Op 19 november staan Jelmer en Jelmer op het virtuele podium tijdens RTE20, waarin ze in zullen gaan op vijf gouden regels die uiteindelijk recruiters zullen helpen bij een belangrijke vraag: updates of upgrades? “Het gaat allemaal vanuit het perspectief van de kandidaat”, zegt Jelmer Zuidema. “Innovatie hoeft niet veel geld te kosten. Je moet het doel hebben om te verbeteren en dan kijken welke budgetten daar bij passen.”

Boek nu jouw tickets voor RTE20

Wil jij de keynote van Jelmer en Jelmer op donderdag 19 november 2020 niet missen? Boek dan nu jouw online tickets voor het Recruitment Tech Event 2020. Tijdens de 6e editie van het RTE ontdek je vanuit huis of kantoor de laatste trends op het gebied van recruitmenttechnologie. Het reguliere ticket kost tot een week van tevoren slechts € 45,- inclusief Tech Box met event magazine en goodies. Het VIP ticket kost € 95,- en dan staat er in de ochtend een koerier op de stoep met de Tech Box en een lekkere lunch en borrel.

Tip: vul als gebruiker van recruitmenttechnologie het onderzoek Recruitment Tech Survey 2021 in en ontvang als dank een gratis online ticket t.w.v. € 45,-. Deadline is 12 november.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER