Tech Talk Dries Vrijders: Je investeert in technologie, maar het levert niets op?

Recruitmentbureaus zijn meer dan ooit op zoek naar recruitmenttools die hen succesvol kunnen maken in een digitale wereld. Maar hoe vertaal je jouw digitale investeringen naar een meetbare ROI en hoe maak je de efficiëntie van jouw technologie transparant zodat je weet wat het opbrengt? Expert Dries Vrijders (HRlinkIT) vertelt je hier meer over in zijn webinar op 22 september om 14.00 uur.

Meerwaarde leveren

Recruitment automation – technologie inzetten om delen van het wervingsproces te automatiseren – wordt vaak als wondermiddel gezien om meer, beter en sneller kandidaten te werven. Helaas staat tegenover die hoge verwachtingen niet altijd de verhoopte return. Wie zonder overkoepelend plan investeert in individuele tools, loopt het risico om te eindigen met dure gadgets die nauwelijks samenwerken en weinig meerwaarde leveren.

Hoe kan je je digitale investeringen dan wél laten renderen? In deze webinar geef ik tips and tricks om technologie succesvol te vertalen naar een digitale organisatie. Belangrijk daarbij is om technologie niet langer als een set van tools, maar als een volwaardige collega – een digitale assistent – te zien.  Met een paar praktische voorbeelden uit Minggo, onze eigen digitale Recruitment Assistant, toon ik hoe die tools beter laat samenwerken, interactiever maakt, en jou een meetbare ROI op jouw investeringen geeft.

Dit webinar is bedoeld voor elke organisatie die technologie wil inzetten om weerbaar te zijn in de digitale wereld van vandaag. Wie wil weten hoe je dat snel, slim en met meetbare resultaten kan doen, mag dit webinar niet missen.

Over Dries Vrijders

Dries Vrijders is business solution architect en unit manager bij HRlinkIT. Als Technology Strategist helpt hij het wervingsproces van bureaus digitaliseren en optimaliseren.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER