Kijk de demo talk van Recruit Robin terug: Je ideale kandidaat vinden met automated sourcing

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Recruit Robin.

Je ideale kandidaat vinden met automated sourcing

Je ideale kandidaat vinden kost veel tijd, energie en speurwerk. Je zoekt op meerdere kanalen, gaat honderden profielen door en moet ook nog de juiste kennis van boolean search hebben om het verschil te kunnen maken. In deze demo laten we zien dat het anders kan. Sourcing software kan het zoeken naar kandidaten van je overnemen, op alle platformen tegelijk zoeken, alle gevonden profielen pre-screenen en voor jou persoonlijk een shortlist maken van de best passende profielen én hun contactinformatie. Dat allemaal voor meerdere vacatures tegelijkertijd. Het enige dat jij nog hoeft te doen is bepalen hoe je de kandidaat gaat benaderen. Maar of dat nog lang gaat duren… Ook daar gaan we tijdens deze demo verder op in! Benieuwd hoe jij jouw sourcingproces schaalbaarder kan maken? Minder tijd kwijt kan zijn aan sourcing? Minder kosten kan maken aan licenties voor LinkedIn en andere job boards? Wij geven je in deze demo alle antwoorden.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Recruit Robin terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER