Kijk de demo talk van PADDAP terug: Dé beste 'werken-bij' website voor ieder bedrijf

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan PADDAP.

Dé beste ‘werken-bij’ website voor ieder bedrijf

Met als doel een professionele ‘werken-bij’ en vacaturewebsite voor ieder bedrijf realistisch te maken heeft PADDAP een volledig geoptimaliseerde ‘werken-bij’ en vacaturewebsite ontwikkeld. Deze website staat los van de bedrijfswebsite, is volledig naar wens aan te passen en wordt op jouw organisatie afgestemd. De website is hiernaast ook gegarandeerd binnen één week live. In onze demo krijg je een kijk in het product, worden alle functionaliteiten getoond en krijg je een beeld van hoe de website gepersonaliseerd kan worden. Wij laten ook voorbeelden van onze ‘werken-bij’ en vacaturewebsites zien zodat je de look en feel zelf kunt ervaren. Wij staan direct klaar voor al je vragen.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van PADDAP terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER