Kijk de demo talk van Collabdo terug: Medewerkers inzetten voor werving kan eenvoudig zijn

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Collabdo.

Medewerkers inzetten voor werving kan eenvoudig zijn

Jij begrijpt dat medewerkers een groot aandeel kunnen hebben in jouw recruitment-succes. Zij kunnen je helpen verbinding te maken tussen hun netwerk en jouw organisatie. Maar hoe krijg je ze in beweging? We gaan het in de demo hebben over hoe Collabdo jouw werk gemakkelijker kan maken. Een tool die geen tool is, maar helpt als een assistent. Met Collabdo vraag je specifieke medewerkers om specifieke vacatures met jouw specifieke tekst en beeld in hun netwerk te delen. Geen ingewikkeld gedoe met extra medewerker-tools, puntensystemen of andere ruis. Bewezen effectief. We laten zien hoe je je collega’s betrekt bij je recruitmentproces zonder dat het jou, of hen, veel tijd kost. We zetten een campagne op en laten zien hoe je met medewerkers deelt en de data verzamelt. Iets waar we in deze demo 12 minuten de tijd voor krijgen, maar wat in de praktijk nog geen 2 minuten kost. Collabdo is voor elke organisatie die simpel, effectief en meetbaar medewerkers vacatures of andere content wil laten delen.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Collabdo terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER