Kijk de demo talk van Brandchart terug: Zes wervingstools op één platform

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Brandchart.

Zes wervingstools op één platform

Sidekick is het recruitment marketing platform (intelligence, referral, vacature analyse, online posting en search) dat organisaties in staat stelt om sneller, meer en betere kandidaten te werven voor openstaande vacatures. In de demo lopen we door de vijf tools van het Sidekick platform heen en laten we je zien hoe je Sidekick kunt gebruiken om effectief te werven.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Brandchart terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER