Aanstaande woensdag 3 juni neemt Recruitment Tech het laatste nieuws met je door in de Monthly om 16.00 uur live via LinkedIn Live.

Laatste nieuws

In de Recruitment Tech Monthly praten we je in ongeveer 20 minuten helemaal bij over het laatste nieuws van de afgelopen maand. Hoe gaat de recruitmentwereld om met de coronacrisis, welke nieuwe tools zijn gelanceerd, welke werkgevers en bureaus hebben voor welke oplossingen gekozen en de laatste overnames en investeringen uit binnen- en buitenland. Verder kijken we terug en vooruit naar events over recruitmenttechnologie en krijg je voorproefjes van nog te verschijnen video’s en podcasts.

Uitzending: woensdag 3 juni, 16.00 uur

In de live-uitzending op 3 juni om 16.00 uur staan we onder meer stil bij:

  • Jobplatform StepStone neemt Cammio over
  • Demo_Day staat voor de deur
  • Filip De Geijter van Actonomy over AI in recruitment
  • Dounia Maakor vertelt over haar tech talk: unbiased recruitment, mens vs robot
  • Jumbo werft bijbaners met hologrammen
  • En nog veel meer…

Volg Recruitment Tech op LinkedIn en volg de livestream woensdag om 16.00 uur.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER