Verstand van recruitmenttechnologie en een vlotte pen? Deel je bijdrages op Recruitmenttech.nl

Ervaringsdeskundige op gebied van recruitmenttechnologie als recruiter? Of zelfstandig selectie- en implementatiespecialist? En altijd al jouw kennis willen delen over recruitment en technologie? Dan is dit je kans! Recruitmenttech.nl is op zoek naar schrijvers die minimaal vier keer per jaar hun expertise over tech willen delen.

Deel jouw ervaring

Heb jij een helder beeld van assessment tooling? Of een duidelijke opinie over de toekomst van chatbots? Doe je niet anders dan het laatste nieuws over artificial intelligence checken? Of wil jij graag delen hoe jij denkt dat recruitmenttechnologie bij kan dragen aan een beter, efficiënter en eerlijker recruitmentproces? Laat het ons gerust weten!

Kennis delen

Schrijvers krijgen uitgebreide aandacht onder de bezoekers van Recruitmenttech.nl. Daarmee bouw je aan je bekendheid en je reputatie als autoriteit, en dat kan vaak onverwacht leuke dingen opleveren. Bovendien: kennis delen helpt jou én je vakgenoten verder. Uiteraard nodigen we je als vaste schrijver uit voor het Recruitment Tech Event en het jaarlijkse schrijversdiner. Interesse? Stuur een mailtje, vertel ons waarover het jou leuk lijkt om te schrijven en we nemen gauw contact met je op!

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER