Jellow in zee met Belgische startup theMatchBox:

Online freelance netwerk Jellow is in zee gegaan met theMatchBox, een Belgische startup gespecialiseerd in search & matching.

theMatchBox

theMatchBox is een Antwerps bedrijf gespecialiseerd in search & matching en text mining-oplossingen. Met referenties zoals ondermeer VDAB en Helloflex hebben zij als startup al enkele mooie projecten gerealiseerd in de Human Resources, en daarbuiten voor ondermeer BNP Paribas Fortis en VIAA. Uniek aan theMatchBox is de precisie en volledigheid van de matching. Na studie is gebleken dat deze tot twee maal zo goed is als andere oplossingen op de markt. Voor Jellow, actief in België en Nederland en liefst 30.000 freelancers in de portefeuille, was het na een grondige marktstudie duidelijk dat theMatchBox de beste match was.

Essentieel

Jan Govaerts, managing partner van theMatchBox: “Jellow is voor ons een heel mooie bevestiging van de meerwaarde die wij kunnen bieden aan de sector. Volledige en precieze matching vertaalt zich onmiddellijk in efficiëntie en winst voor onze klanten. Goede matching van werk en mensen is dan ook essentieel om de war for talent te winnen.”

Ontzorgen

Noel Wilson, CEO van Jellow: “Voor ons is een accurate en betrouwbare matchingtechnologie van cruciaal belang. Onze klanten betalen immers om snel zelf via de website één of meerdere freelanceprofielen te vinden voor hun opdrachten. We wilden onze matching naar het hoogste niveau tillen dus werd het tijd om er specialisten bij te halen. De bedoeling is dat TheMatchbox, dankzij hun focus op meetbare kwaliteit, Jellow zal ontzorgen en dat onze eigen medewerkers zich kunnen focussen op de groei van ons netwerk en de tevredenheid van opdrachtgevers en freelancers.”

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER