Met security hebben we als mens, maar ook zeker als recruiter, een haat-liefdeverhouding. Enerzijds wil je niet dat de persoonsgegevens van een kandidaat op straat komen te liggen, anderzijds mag het ook niet teveel tijd kosten om te solliciteren. In deze aflevering van Recruitment Tech Insights gaat expert Patrick Boonstra dieper in op security.

Vormen van security en tips

“Laten we niet vergeten dat het ook een belangrijk onderdeel is van ons werk”, begint Patrick Boonstra zijn verhaal. “We zijn bezig met échte mensen en heel veel data, dus daar speelt security gewoon een grote rol in. Je kan het je als organisatie niet veroorloven dat je in het nieuws komt doordat de data van je kandidaten op straat ligt.” In onderstaande video gaat hij onder meer in op verschillende vormen van security en geeft hij praktische tips op het gebied van security.

Over Recruitment Tech Insights

In iedere aflevering van Recruitment Tech Insights praat Recruitment Tech oprichter Martijn Hemminga met expert Patrick Boonstra over een specifiek onderwerpen op het gebied van recruitment & tech. Doel van het programma is recruiters en hr-professionals bij te praten over de laatste inzichten. In de vorige aflevering van deze reeks werd stilgestaan bij de beweegredenen om assessments in je recruitment te gebruiken (of niet).

Een overzicht van alle afleveringen van Recruitment Tech Insights vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van komende Recruitment Tech Insights, meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief of volg ons op Youtube of Facebook.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER