Gerrit Brouwer woensdag 30 oktober te gast in liveshow Recruitment Tech Monthly

Gerrit Brouwer is woensdagmiddag 30 oktober te gast in Recruitment Tech Monthly. Hij komt vertellen over Keypath en neemt uiteraard het laatste nieuws en de laatste recruitmenttrends door met de kijkers.

Keypath

Gerrit Brouwer (40 jaar) is de voormalige CEO en medeoprichter van Appical, een onboarding app. Vorig jaar zomer heeft Gerrit een burnout gehad en is hij lange tijd uit de running geweest. Gedurende zijn heftige herstelperiode heeft hij Keypath mede opgericht in Toronto, Canada om zijn ervaringen te kunnen delen met andere mensen en organisaties weerbaarder te maken. Keypath is een well-being platform om medewerkers beter te kunnen laten omgaan met stress en gezondheidsklachten. Vanuit zijn passie voor mens en technologie begeleidt Gerrit hiernaast diverse HR en recruitment tech bedrijven met het hun groei en het maken van strategische keuzes.

Uitzending: woensdag 30 oktober, 16.00 uur

Gerrit gaat in de live-uitzending op 30 oktober om 16.00 uur in op het laatste nieuws in de wereld van recruitmenttechnologie, wat bijvoorbeeld zijn plannen voor 2020 zijn en we staan uitgebreid stil bij de Recruitment Tech Awards. De uitzending is te volgen via Recruitment Tech op Facebook. Like deze pagina om een seintje te krijgen als we online gaan!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER