Achmad Mardjoeki 28 augustus te gast in liveshow Recruitment Tech Monthly

Achmad Mardjoeki is woensdagmiddag 28 augustus te gast in Recruitment Tech Monthly. Hij komt vertellen over Marksmen en neemt uiteraard het laatste nieuws en de laatste recruitmenttrends door met de kijkers.

Marksmen

Achmad Mardjoeki is Growth Engineer & Co-Owner bij Marksmen. Het Groningse Marksmen richt zich op online recruitment en doet dit met behulp van online marketing, technische oplossingen en slim datagebruik.

Uitzending: 28 augustus, 16.00 uur

Achmad gaat in de live-uitzending op 28 augustus om 16.00 uur vertellen over hun inzet van tech, zoals het gebruik van data om de juiste potentiële kandidaten te bereiken. Ook vertelt hij over de afgelopen maand aan de hand van foto’s en we praten met hem over de recruitment tech wereld, trends, wat er komende maand op het programma staat en het laatste nieuws. De uitzending is te volgen via Recruitment Tech op Facebook. Like deze pagina om een seintje te krijgen als we online gaan!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER