Download The Dutch Recruitment Tech Funnel 2019: hét leveranciersoverzicht van recruitmenttechnologie

Op zoek naar een handig overzicht van alle Nederlandse recruitment tooling? Download dan The Dutch Recruitment Tech Landscape 2019.

Hét online overzicht van leveranciers

Met The Dutch Recruitment Tech Landscape wordt getracht om de beschikbare technologie, van leveranciers met een kantoor of vertegenwoordiging in Nederland, inzichtelijk te maken. Dit is hét online overzicht van leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België waar de Recruitment Tech Landscape op is gebaseerd.

Funnel

Deze editie hebben we ervoor gekozen de Landscape aan te passen in volgorde van het recruitmentproces. De categorieën, met daarin opererende organisaties, staan nu in de logische volgorde van het recruitmentproces. Hierdoor kan, aan de hand van waar jouw organisatie zich bevindt in de funnel, eenvoudig worden bekeken welke organisaties in dat gedeelte van het proces een rol spelen. De Funnel is hier te downloaden.

Download The Dutch Recruitment Tech Funnel 2019: hét leveranciersoverzicht van recruitmenttechnologieMis je een leveranciers?

Op 21 november 2019, tijdens het Recruitment Tech Event 2019, verschijnt de 2020-editie. Leveranciers die niet op deze derde editie staan, kunnen zich hier gratis aanmelden voor het overzicht. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER