Walter Hueber, CEO van Cammio, vertelt over de roadmap voor 2019 van het Nederlandse bedrijf dat zich richt op videorecruitment.

Video

Cammio is opgericht in 2013 en helpt bedrijven om hun wervingsproces te upgraden en biedt tegelijkertijd een best-in-class kandidaat- en employer branding ervaring. Cammio heeft als doel kandidaten met video de mogelijkheid te geven hun ware potentie te tonen door persoonlijkheid toe te voegen aan hun cv door middel van video. “Een kandidaat is meer dan een stukje tekst”, vertelt Walter Hueber tijdens Unleash Amsterdam voor de camera van Recruitment Tech TV.

2019

“Wij geloven in specialist zijn. Dat betekent dat we ons zullen houden aan video recruitment en dat we ons daar met hoge snelheid in blijven ontwikkelen. We werken samen met alles wat we zelf niet doen. Zo werken we bijvoorbeeld samen met aanbieders van recruitmentsystemen, HR-aanbieders, et cetera.” Meer weten over de plannen van Cammio voor 2019? Bekijk hieronder het interview met Walter Hueber.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER