In de Recruitment Tech Monthly van januari was Jop Verheijen, Product Owner App van Randstad, te gast. Hij vertelde over Randstad Go, een app die flexibel werken mogelijk én eenvoudig maakt.

Randstad Go

Met Randstad Go is het mogelijk per dag je baantje te kiezen, waarbij voorop staat dat je flexibel kan werken en je eigen tijd in kan delen. Jop Verheijen legt in onderstaande video uit wat Randstad Go precies inhoudt en ook dat het niet, zoals werd verwacht, enkel populair is onder studenten. “We hebben echt een hele diverse doelgroep.”

Hele aflevering

Naast Randstad, het laatste nieuws op het gebied van recruitmenttechnologie én de maand januari van Jop, ging hij ook in op zijn trends voor 2019. De hele uitzending met Jop Verheijen is in onderstaande video terug te kijken.

Volgende Monthly: 27 februari met Hans Scheers

De volgende live-uitzending is woensdag 27 februari vanaf 16.00 uur te volgen met Hans Scheers, specialist op het gebied van onder meer recruitmentsystemen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER