InGoedeBanen.nl opent vestiging in Almere:

Vanaf 1 januari 2019 heeft InGoedeBanen.nl er een extra vestiging bij in Almere. De organisatie wil zo ‘dichter bij de markt zitten’.

Logische keuze

Een aantal medewerkers zullen zich vestigen in het nieuwe pand ‘Places To Work’ aan de Wisselweg in Almere. “De behoefte om wat dichter bij de markt te zitten, was er al een tijdje. Veel van onze klanten zitten over het algemeen toch in het zuiden en westen. Almere was daarom een logische keuze voor ons. Klantbezoeken zijn over het algemeen toch een stukje makkelijker te bereizen vanuit Almere dan vanuit Groningen”, aldus Maaike Bolhuis, Marketing Coordinator bij IGB. Het hoofdkantoor van IGB zal nog steeds in Groningen blijven.

Over InGoedeBanen.nl

InGoedeBanen.nl is al bijna een decennium een van de meestgebruikte recruitment tools in Nederland en België. Ontstaan in 2007 en door brede kennis over de (online) recruitment markt, uitgegroeid tot volwaardig partner op het gebied van multiposting. Met IGB worden vacatures eenvoudig geplaatst op ruim 500 jobboards, social media en zoekmachines.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER